Sakramento izgubio kod kuće od Milvokija (127:106), a Dalas od Lejkersa (129:114).

U duelu Kraljeva s najuspešnijim timom Istočne konferencije Nemanja Bjelica je proveo najviše na terenu računajući oba tima, 39 i po minuta. Dao je 12 poena (3-8 za dva, 2-5 za tri), a imao je i 13 skokova (12 u odbrani) i četiri asistencije. Bogdan Bogdanović se i dalje oporavlja od povrede. U timu Milvokija, neuobičajeno, nije prednjačio Grk Janis Adetokumbo, koji je dao samo 13 poena uz deset skokova. Kris Midlton je kao najefikasniji na meču postigao 27 poena.

Bjelica u duelu s Adetokumbom

U drugom okršaju s Lejkersima u poslednjih 12 dana Dalas je poklekao i pred svojom publikom. Boban Marjanović je igrao nepunih 11 minuta, a za to vreme je dosegao do prvog dabl-dabl učinka u dresu Maveriksa. Postigao je 14 poena (3-4 slobodna bacanja, 4-8 za dva, čak i trojku iz jedinog pokušaja), a imao je deset skokova, sedam napadačkih. Najefikasniji u Dalasovim timu bio je slovenački as Luka Dončić s 25 poena (1-5 za tri), a nadmašili su ga Lejkersove uzdanice Lebron Džejms (35) i Kajl Kuzma (26). Gosti su bili bez Entonija Dejvisa, svog značajnog oslonca.

Memfis je na svom terenu savladao San Antonio sa 134:121. Marko Gudurić je još jednom ceo meč odgledao s klupe.

Na krilima Kavaija Lenarda (36 poena) Klipersi su pred svojom publikom savladali Golden Stejt sa 109:100. Alen Smailagić je za nešto više od četiri minuta u gostujućem timu pogodio iz jedinog šuta za dva poena, a imao je i po jedan skok u napadu i odbrani.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here