EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Fudbaler Bolonje, Marko Arnautović, našalio se na račun Siniše Mihajloviće na jednoj od poslednjih konferencija za medije u ovoj sezoni.

Austrijanac srpskog porekla je govorio pred novinarima uoči utakmice 37. kola Serije A protiv Sasuola, a tom prilikom je “pecnuo” Mihajlovića.

– Ne mogu da kažem da mi je kao otac, prošli put se naljutio kad sam to izjavio, rekao mi je da nije toliko star. Tako da ću morati da kažem da mi je kao stariji brat, iako mi je naravno i trener. Obožavam njega kao ličnost, posebno posle svega što je prošao. Za sve to možemo samo da mu skinemo kapu i da naučimo mnogo od njega – rekao je Arnautović.

Otkrio je i šta je prvo skrenulo njegovu pažnju neposredno nakon što je upoznao Mihajlovića.

– Odmah sam primetio Sinišin jak karakter. Upoznali smo se dok sam igrao za Inter i svideo mi se njegov mentalitet. Volim ljude poput njega koji ti sve kažu u lice. Čim sam došao rekao mi je direktno šta želi od mene i šta ne želi.

Arnautović je na 33 utakmice ove sezone postigao 15 golova za Bolonju, a mediji u Italiji su ga povezali sa nekoliko ekipa iz te države.

– Ovo je moja prva godina ovde i cilj mi je bio da pomognem ekipi. Srećan sam zbog golova, da sam imao malo više sreće mogao sam da dam još više. Sezona nije gotova, znam da mogu još pogodaka da postignem. Ipak, najvažnije je da budem u službi tima i da ne obraćam pažnju na individualne brojke, ali moram da kažem da sam zadovoljan – zaključio je Marko Arnautović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here