Foto: MN Press
Marko Grujic

Fudbaler Liverpula Marko Grujić ponovo je na raspolaganju selektoru Srbije Ljubiši Tumbakoviću.

Nekadašnji veznjak Crvene zvezde nije nosio dres sa državnim grbom još od mandata Mladena Krstajića, koji nije želeo da ga poziva u A selekciju zbog navodnog odbijanja da igra za mladu reprezentaciju.

Ubrzo nakon toga, Grujić je sve to demantovao.

On je, ipak, sada nakon razgovora sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem spreman da se vrati u reprezentaciju.

– Razgovarali smo malo dok je trajala pauza, dva ili tri puta sam bio na sastancima sa predsednikom Kokezom i direktorom Matijaševićem. Svima nam je u cilji da reprezentacija beleži što bolje rezultate, da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Na putu nam stoji ozbiljan protivnik – rekao je Grujić.

Grujić nije želeo previše da se vraća u prošlost.

– Bio je to nesporazum. Nije ni bitno više ko je pogrešio. Ako sam i ja pogrešio – prihvatam to. Ne treba da gledamo unazad. San svakog igrača je da bude deo reprezentacije, nadam se da ću se jednog dana – voleo bih što skorije – i da ponovo budem. Mada naravno imamo dosta kvalitetnih igrača na mojoj poziciji. Ali tu smo da se borimo za mesto, kao što radimo i u klubovima – dodao je Grujić.

Prva prilika da Marko Grujić bude pozvan u reprezentaciju biće početkom septembra kada “Orlove” očekuju obaveze u Ligi nacija, te mečevi sa Rusijom i Turskom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here