Promo

Maske, slatkiši, facepainting, radionice i raznovrsne zanimacije – bogate aktivnosti za mališane na Sava Promenadi se nastavljaju! U nedelju 27. oktobra od 12 do 15 časova, BrainOBrain uz podršku Belgrade Waterfront-a organizuje dečji maskenbal, uz koji će biti priređen i niz edukativno-kreativnih radionica, plesnih i muzičkih animacija i mnoštvo drugih zanimacija.

Na omiljenom šetalištu kraj Save biće postavljena i radionica za pravljenje maski, za sve dečake i devojčice čija mašta ne zna granice. Maleni posetioci igraće se i uz pomoć PlayMais-a – idealne igračke za razvijanje veština, motorike, kreativnosti i timskog rada. Od njenih delova mališani će moći da naprave sve što požele, spajaju ih, seckaju komadiće, kotrljaju, lepe uz pomoć vode, oblikuju i odlično se zabave! Za razvoj logičkog razmišljanja i učenje kroz igru tu je Archiplay radionica na kojoj će se graditi, slagati i uklapati delovi i stvarati novi oblici. Uvek omiljeni facepainting i klovn učiniće atmosferu još veselijom, dok će mađioničar biti zadužen da iznova oduševljava mališane nesvakidašnjim trikovima.

Ovog puta pripremljena je i posebna avantura za klince – potraga za slatkišima! Mališani koji požele da zaslade ovaj sunčani dan, moći će da posete kafiće i prodavnice u okviru Belgrade Waterfront-a, od Red Queen-a, Shop&Go-a, cvećare Flower Room, do frizerskog salona Hairlovers i drugih objekata, gde će svoje korpe moći da napune slatkišima.

Povedite svoje devojčice i dečake ove nedelje na Sava Promenadu, u svojevrsno carstvo balona, zastavica, bundeva, živopisne dekoracije i nezaboravnog druženja!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here