EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Ivan Ilić iz Verone mogao bi u junu da obuče nebesko plavi dres Rimljana.

Nedeljama unazad italijanski mediji pišu kako će Sergej Milinković-Savić napustiti Rim, te da će gazda Klaudio Lotito uzeti obeštećenje od skoro 100 miliona evra. Ako se to desi, kao zamena stiže još jedan Srbin.

Trener Lacija Mauricio Sari želi Ivana Ilića, fudbalera Verone kojeg vidi kao pravog naslednika popularnog SMS-a u Rimu. Sergej Milinković-Savić meta je Juventusa, mada prema Srbinu nisu ravnodušni ni Mančester junajted, PSŽ, Čelsi i Real iz Madrida.

Ivan Ilić, dete Crvene zvezde, igra fenomenalnu sezonu u Veroni. Još ranije su za njega interes pokazivali Milan, Inter i Napoli, ali se čini da je Lacio najkonkretniji u celoj priči. Iz Verone se ne oglašavaju, ali je izvesno da mladi Ilić neće napustiti “grad Romea i Julije” za obeštećenje koje neće biti manje od 20.000.000 evra.

Ivan Ilić je 2017. godine zajedno sa bratom Lukom prodat Mančester sitiju, a Crvena zvezda je u tom transferu zaradila 5.500.000 evra. Posle se kalio u holandskoj Bredi, da bi dolaskom u Veronu u leto 2020. godine počeo procvat njegove karijere. Lako se prilagodio na prilike u Seriji A i počeo u kontinuitetu da prikazuje odlične partije, koje nisu prošle nezapaženo, tako da mu se ovog leta smeši unosan transfer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here