commons.wikimedia/Lumen roma
Crkva Svetog Aleksandra Nevskog u Beogradu

Dvojica migranta upala su jutros u crkvu Svetog Aleksandra Nevskog na Dorćolu u Beogradu i opljačkali ljude koji su prisustvovali liturgiji, objavile su “Novosti”.

Kako je za “Novosti” rekao otac Vajo Jović, starešina crkve, migranti su ušli na početku službe i naočigled svih su počeli da kradu.

“Novosti” su objavile da je jedan migrant pobegao, a drugog su prisutni mladići uspeli da opkole i uhvate. Kod njega su pronađena tri mobilna telefona i 50 evra, a migrant koji je pobegao ukrao je torbice vernika.

U jednoj se nalazilo 18.000 dinara i ona pripada ženi koja je malo pre toga podigla penziju, a u drugoj se nalazilo oko 3.000 dinara.

4 COMMENTS

  1. Nazivajte dete pravim imenom, to nije bila kradja, nego pljacka.. Tako i treba kad se lazne izbeglice puste u zemlju.

  2. Pustili smo ih u Srbiju, Okey demokratija vladavina prava zaštita ljudskosti i humanost na prvom mestu ali su nas zajebali ovi oko nas Madjari, Hrvati i ostali što ih ne puštaju dalje da izadju iz Srbije pa su primorani na sve i svašta jer nemaju para više ni za hleb…

  3. Нису имали калашљикове? Па због чега толика џева? Љути су на Вучића и Брнабића што их нису добро научили Српски.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here