Medojević: Opljačkane milijarde nisu u šumi nego…

Facebook/Demokratski front
Nebojša Medojević

Predednik Pokreta za promene Nebojša Medojević ocenio je da su predsednik Crne Gore Milo Đukanović i njegova „teroristička organizacija DPS“ najveća pretnja miru i bezbednosti.

U saopštenju, on navodi da se DPS koji se zasnIvana „na švercu narkotika i cigareta i pranju novca mora zabraniti“.

Lider PzP-a je naveo da se imovina DPS-a „mora nacionalizovana“, kao i da se „ključne vođe optuže i osude pred sudovima Crne Gore“.

„Balkanska konfederacija organizovanog kriminala na čijem je čelu Đukanović je pretnja bezbednosti Evrope, a i SAD i pod intenzivnim je istragama najvećih bezbednosnih službi sveta. Obavestio sam moje prijatelje u NATO da nam treba snažna politička, finansijska kadrovska, operativna i tehnička podrška za borbu protiv ove hobotnice – naveo je Medojević.

Dodaje da je „ova organizacija i najveći izazov za novu vladu“, te da tu „ne bi smelo da bude premišljanja, čekanja, oklevanja i traženja ideoloških alibija“.

– Đukanović mora biti procesuiran kao vođa opasne terorostičke organizacije koja najavljuje javno preko RTCG terorističke akcije protiv građana, lidera nove vlasti i verskih poglavara. Pozivamo sve članove DPS kojima je na srcu Crna Gora i žele da se menja i razvija u miru, da napuste ovu terorističku organizaciju koja najavljuje nasilje i terorizam. Đukanovići ne brane Crnu Goru nego opljačkane milijarde. One nisu u šumi nego na privatnim računima van zemlje – naveo je Medojević

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime