EPA/Jason Szenes
Megan Foks

Glumica Megan Foks rasplakala se u nedavnom intervjuu dok je pričala kako njenog najstarijeg sina Nou (9) zlostavljaju u školi.

Naime, holivudska zvezda otvorila je dušu i otkrila da njen sin prolazi kroz teror i da je jako zabrinuta za njegovo psihičko stanje.

– Imam dete koje pati. Jako se brinem zbog toga, volela bih da čovečanstvo nije takvo – rekla je Megan Foks za američke medije.

Glumica je i ranije otvoreno govorila o tome da njen sin voli da nosi haljine i da ga je od malih nogu privlačila ženska garderoba.

– Još kad je imao samo dve godine, bile su mu draže od pantalona – govorila je ona tada.

Megan je takođe istakla da se dosta edukovola, te da je upućena u literatujru koju su pisala transrodna deca koja su prolazila kroz slične stvari sa kojima se njen sin susreće.

– Neke od knjiga poručuju da možete biti dečak i nositi haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora imati nikakve veze s vašom seksualnošću – rekla je.

Dodala je da je godinama radila na tome da podstakne Nou i njegovu braću, Džornija i Bodija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, kaže, drugi ljudi su ti koji imaju problema sa ličnim izborima njenog sina.

– Volela bih da mogu da ih povedem sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritisaka društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moja krv – dodala je.

Podsetimo, slavna glumica ima tri sina s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom.

2 COMMENTS

  1. Odakle dete od 2 godine zna šta je haljina? To ga je neko naučio i to je velika sramota. Pustite decu da budu deca.

  2. Dominacija majke je ponekad nevidljiva ali zato sto glomaznija ako joj se muskarac otac ne pridruzi u istoj meri. Sad od toga klinjo pati muke umesto da se druzi sa klincima. Mamice nemoj te tako ignorisati testosteron svojih sinova. Bez obzira na mozda jako smanjen ocev uticaj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here