commons.wikimedia/Krzysztof Dudzik

Ministar odbrane Armend Mehaj saopštio je večeras da su netačne tvrdnje o kretanju nepoznatih dronova sa teritorije Kosova nad područjem Raške.

“Povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o navodnom kretanju nepoznatih dronova sa teritorije Kosova nad područjem Raške, obaveštavamo građane da su ove tvrdnje potpuno netačne, a svaki takav diskurs je samo izgovor za povećanje broja trupa srpske vojske oko granice sa Republikom Kosovo, kao sredstvo za širenje stanja panike među građanima obe države”, naveo je Mehaj na Fejsbuku.

On je povodom procesa preregistracije vozila sa srpskim registarskim oznakama rekao da taj proces ima za cilj zakonitost na Kosovu, povećanje bezbednosti saobraćaja i da nije usmeren ni prema jednoj etničkoj grupi.

“Poštovanje ovih mera obezbediće Policija, kao regulator saobraćaja. Dok će vojska Kosova nesumnjivo garantovati zaštitu svih građana na teritoriji Kosova. Svaka naša akcija je u punoj koordinaciji sa našim saveznicima, u odbrani teritorijalnog integriteta i evropskih demokratskih vrednosti”, naveo je Mehaj.

4 COMMENTS

  1. Pa ako je rečeno da su nepoznati dronovi , zašto se branite da nisu vaši?
    Nego su smerički ili engleski

    Sve jasno

    🇷🇸☦️🇷🇺

  2. Pa mozda su i srpski nadletali da vide sta rade ovi na kosovu pa su malo ko fol bili u srbiji pa se vratili u kosovo obavili posao pa se izgubili u srbiji 21 vek boze sacuvaj gdje gube vreme pa i drugim evropskim drzavama smijes tri mjeseca vozati auto poslije toga idi van ili registruj to je normalno al to nije razlog za rat da mladici ginu ni na jednoj strani al nazalost nepismeni vode politiku nemaju zdravih ideja za napredak oni se vracaju 100 godina unazad al interresantno to rade samo politicari iz ex yu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here