Kako sezona odmiče, Kodi Miler-Mekintajer ima sve značajniju ulogu u ekipi Partizana postaje prava zamena za Korija Voldena koga je nasledio u crno-belom dresu.

U najnovijoj pobedi Partizana protiv Bahčešehira u Evrokupu, Miler-Mekintajer je bio najefikasniji, ali baš kao i trener Vlado Šćepanović upozorava na velike oscilacije u igri koje ne bi smele da se ponavljaju.

U razgovoru za portal ‘’24sedam.rs”, Partizanov plejmejker naglašava da napadački za sada sve dobro ide, ali da odbrana mora mnogo da se poboljša i tu polazi od sebe.

Sve ostalo, van terena, u i oko kluba, ocenjuje najvišom ocenom.

”Stvarno se prelepo osećam. Crno-bele su moje omiljene boje. Ne igram ovde samo za moj tim, već za ogroman broj ljudi koji navijaju za nas. Partizan tradicionalno ima vernu publiku, koja podržava ekipu i u pobedama i u porazima.

Daju mi dodatan motiv i snagu. Samo kada pomisliš da igraš za sve te ljude…

Vidiš ih kad izađeš napolje, kad odeš da jedeš, kad si u restoranu. Obraćaju ti se konobari, prolaznici… Sve je to čudesno. Mnogo mi ta podrška znači i drago mi je što nosim ovaj dres. On mi je uvek podsetnik da ne igram samo za tim, već za sve navijače”, izjavio je Miler-Mekintajer.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime