EPA/ATHIT PERAWONGMETHA / POOL
Melanija Tramp

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp priveden u Njujorku, njegova supruga Melanija Tramp danas se oglasila, poručivši da javnost ne treba da veruje u spekulacije o njenim “ličnim, profesionalnim i političkim stavovima”.

U saopštenju kancelarije bivše prve dame SAD nisu prozvani konkretni mediji, već su kritikovani tekstovi u kojima se “neimenovani izvori citiraju kako bi se potkrepile tvrdnje autora”, prenosi “Njujork post”.

“Molimo čitaoce da budu oprezni kada utvrđuju da li su priče o bivšoj prvoj dami tačne ili ne, a posebno kada gospođa Tramp nije navedena kao izvor”, navodi se u saopštenju.

Bivši američki predsednik Donald Tramp se na sudu na Menhetnu izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice koja se tiče isplata tokom predizborne kampanje 2015. godine, a posebno one od strane njegovog bivšeg advokata Majkla Koena, koji je 130.000 dolara uplatio Stormi Denijels kako bi je ućutkao, jer je porno glumica navodno imala aferu sa Trampom.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here