Reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović najavljen je kao jedno od najzvučnijih ojačanja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, ali po svemu sudeći, i pored toga što je fudbaler uslikan u crveno-beloj majci, još uvek ništa nije finalizovano. 

Specijalni gost povodom utakmice finala Kupa je sadašnji menadžer Aleksandra Dragovića, a ujedno i bivši fudbaler Crvene zvezde – Milan Dudić, a o tome da li će njegov igrač preći u redove crveno-belih je rekao.

– Dragović još nije igrač Zvezde, ništa još nije potpisano. Tačno je da je bilo razgovora i tačno je da je danas u Beogradu i da je izrazio želju da bude na stadionu i da gleda derbi, finalizacija će nadam se doći kroz pregovore – odgovorio je Milan Dudić, na pitanje novinara, a potom se okrenuo i današnjoj utakmici

– Danas je derbi u prvom planu, on je hteo da gleda utakmicu, sutra ćemo se sastati sa čelnicima Zvezde i videćemo da li će doći do dogovora.

Nedavno je i sam Aleksandar Dragović rekao da mediji preuveličavaju neke stvari, pogotovo vezane za njegov transfer u Crvenu zvezdu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here