Mercedes i za kampere ima “igračku”

0

 

Mercedes je "marko polo" kombi razvio u saradnji sa specijalistima za kamp vozila "Westfalia", a jasno je da je u pitanju vozilo u kome kampovanje dobija sasvim novu dimenziju luksuza.

 

U enterijeru su korišćeni kvalitetni materijali, tople boje i nameštaj modernog dizajna, a iz Mercedesa poručuju da je "marko polo" podjednako praktičan kako za duga, tako i za svakodnevna putovanja i gradsku vožnju zbog "moćnih motora, udobnog vešanja, kompaktnog eksterijera i dobre okretljivosti".

 

U maloj kuhinji se nalaze dve ringle na plinskom šporetu, lavabo, frižider kapaciteta 40 litara, a tu su i rezervoari za 38 litara pijaće i 40 litara otpadnih voda. Klupa za dvoje u zadnjem delu se rasklapa, dok se nasloni elektronski pojedinačno nameštaju.

 

Pritiskom na dugme klupa za sedenje se pretvara u krevet za jednog ili bračni krevet veličine 2.03 m sa 1.13 m. Ispod izdignutog krova se nalazi još jedan ležaj razmera 2.05 m sa 1.13 m.

 

Ovaj luksuzni kamper u ponudi dolazi sa tri četvorocilindrična turbo dizel motora u tri varijante (134KS, 161KS i 188KS).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here