Održano je zvanično merenje Majka Tajsona i Roj Džons Džuniora pred borbu koju su mnogi prethodnih nedelja željno iščekivali.

Pedeset četvorogodišnji Tajson je izmeren na 99,8 kilograma, dok je Roj Džons bio nešto lakši sa 95,2.

Obojica su spremna za spektakl u Stejpls centru u Los Anđelesu u kom neće biti publike, pa će jedino preko internet platforme Triler moći da se prati ovaj meč od osam rundi.

Runde su skraćene i neće trajati tri minuta, ali su organizatori ranije odbacili spekulacije o tome da neće biti pravila nokauta.

Zbog toga nas čeka zanimljiva borba dvojice velikih šampiona od kojih je Tajson poslednju borbu imao još 2005. protiv Irca Kevina Mekbrajda, dok se Roj Džons Džunior borio 2018. godine.

Tajson kaže da su pripreme počele tako što je trčao 15 minuta na traci, a tih 15 minuta se pretvorilo u dva sata na traci, pa još sat vremena bicikla i sat trčanja napolju.

Kada je do tog stadijuma došao, Tajson je bio siguran da može da se bori, zbog čega je poručio protivniku: “Ja udaram, a sve ostalo je na Roju. Idem na njega, o meni ne mora da brine. Ako idem na nekoga, idem na njega. Možda i ne znam kako da olabavim, ne znam. Neću da kažem nešto pogrešno da se ne razljutim komisiju”.

Inače, kao deo spektakla u nedelju od tri časova izjutra biće i borba Nejta Robinsona i jutjub zvezde Džejka Pola.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime