EPA/Sergei Ilnitsky
Olga Danilović

“Verujem u naš tim, verujem da možemo da se izborimo sa ovim zadatkom koji jeste težak, koji jeste izazov, ali mi smo tvrd orah i mi to možemo, mi smo šampionskog kova”, rekla je srpska teniserka Olga Danilović.

U sportskoj hali “Ibar” u Kraljevu gde će se 16. i 17. aprila biti bitka za plasman u plej-of Svetske grupe Bili Džin King kupa za 2022. godinu već drugi dan odvanja teren pod snažnim udarcima lopti koje lansiranju reprezentativke Srbije i gošće iz Kanade.

– Oduvek sam imala taj san, želju da u Srbiji, pred domaćom publikom igram za kako se to do ove godine zvalo Fed kup, sada po novom Bili Džin King kup. Debitovala sam za nacionalni seniorski tim u Talinu u zonskom takmičenju 2018. i iz godine u godinu nikako da se kockice poklope i da izađemo iz zone u viši rang gde bi dobili šansu da budemo domaćin. Konačno smo uspeli da do toga dođemo, ali onda je nastupila korona koja je izmenila živote iz korena, pa i ovaj naš posao – rekla je Danilovićeva i dodala:

– Ništa više nije isto, osim tenisa na terenu, tu ili jesi ili nisi lav. Srećna sam jer je tim ponovo na okupu, ponovo imamo isti cilj, borimo se zajedno za pobedu naše Srbije i to je jedino važno ovih dana, a to ispunjava sve naše pore. Radujem se svemu što nam ovi dani donose, „mehur” nas neće uspavati, neće nam oduzeti snagu i izbaciti nas iz ritma.

Ona u sjajnoj formi dočekuje i meč u Kraljevu protiv Kanade.

– U uzlaznoj sam formi, radim puno na tome da se poprave svi segmenti igre i da rezultati budu svakim turnirom sve bolji. Nakon dva dana treninga u Kraljevu mogu reći da je nivo igre i forme još jači i bolji, verujem da ću biti maksimalno spremna za bilo koju Kanađanku koja će nam izaći na crtu. Verujem u naš tim, verujem da možemo da se izborimo sa ovim zadatkom koji jeste težak, koji jeste izazov, ali mi smo tvrd orah i mi to možemo, mi smo šampionskog kova – zaključila je Danilovićeva.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime