Youtube/Mia K
Mia Kalifa

Bivša glumica u industriji zabave za odrasle, Mia Kalifa, postala je najnovija slavna ličnost koja se pridružila platformi “OnlyFans”.

Kalifa, koja se sada bavi komentarisanjem sportskih događaja saopštila je vest svojim pratiocima na Instagramu.

View this post on Instagram

Nature’s disco ball 🍃

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

Deleći trenutak kako jede suši, sa laptopom koji je u pozadini otvoren na njenoj stranici na ovoj platformi, Mia je napisala: “Imam posao sa punim radnim vremenom … kao knjigovođa”.

Navodi da će objaviti sadržaj koji nije pornografske prirode. Kasnije se na stranici zahvaljivala na podrški, a njeni obožavaoci mogu da prate sadržaj za 11,99 dolara mesečno, prenosi “Ledbajbl”.

– Napokon stičem samopouzdanje u to ko sam i u odluke koje donosim za sebe, i ovo je moj način da budem svoja izvan granica uobičajenih društvenih medija – napisala je Kailfa.

Dodala je da, iako neće postavljati sadržaj na kojima je naga, da će se na ovoj platformi ponašati kao prema svom Instagramu, samo bez dodatnih ograničenja koje nameće ta društvena mreža.

– Želim da vratim svoju moć i samo da objavim šta želim i zbog čega se osećam dobro, i baš sam zahvalna što ste svi podržavate ovu divlju avanturu – rekla je Kalifa.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime