Mićko smehom “rasplakao” publiku

0

ODUŠEVLJENE: Dama iz Ciriha

U organizaciji Centra za kulturnu razmenu Helse, koji vodi Evica Marković, pozorišna predstava "One stvari", sa nenadmašnim Dragoljubom – Mićkom Ljubičićem, nedavno je okupila veliki broj naših zemljaka. Većina je posle predstave izašla uplakana – ali od smeha!

Ima šta i da se nauči
– Svako je iz ove predstave ponešto mogao da nauči. Mićko je bio fenomenalan u svakom pogledu – rekoše gledateljke iz Ciriha, uz zahvalnost organizatoru koji uvek odabere predstave da se posetioci opuste, razonode i dobro zabave.

Predstava "One stvari" je vrlo aktuelna edukativna priča o životnim i seksualnim problemima bračnih partnera, protkana vrhunskim humorom koji je fantastično dočarao Ljubičić.
– Kabare-seminar "One stvari" jeste predstava, ali je mnogo više – terapija. I to uspešna terapija, jer mi publika, odnosno "pacijenti", izlaze zadovoljni i nasmejani iz ordinacije, pardon, iz sale – kaže kroz smeh autor.
On ističe da je predstava svuda, gde god je igra, pa i u Cirihu, odlično primljena.
– Vidim da je svima koji su došli predstava bila urnebesno smešna i zabavna, verovatno zbog toga što se prepoznaju u skoro svim situacijama. Iznenadilo me je što su mi mnogi odmah rekli da bi došli ponovo da je gledaju. Jedna dama mi je čak rekla da je prava šteta što nije dovela supruga, a da bi to sledeći put mogla, jer bi i on trebalo da vidi predstavu zato što je poučna, usput vrlo smešna, pa bi od svega mogao ponešto i da usvoji – veli Mićko.
– Ne pamtim kada su mi poslednji put suze krenule od smeha. Sjajan je Mićko, a smeh je toliko zarazan da sam jedva prestala – kaže za "Vesti" Milica Spasić iz Ciriha.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here