Klupa novog šampiona Italije, Intera, upražnjena je od odlaska Antonija Kontea, a među kandidatima koji se pominju za njegovog naslednika su i Siniša Mihajlović, kao i Dejan Stanković. 

Temperamentni Konte je osvojio skudeto posle 11 godina i napusti klupu Intera, a ono što brine sve u klubu je loša finansijska situacija. Naime, klub mora da nađe 80 miliona evra kako bi rešio goruće probleme, ali i da odluči ko će biti Konteov naslednik.

Aktuelni trener Bolonje ostavio je kao igrač trag u Interu, na istom mestu je počeo trenersku karijeru kao asistent Robertu Mančiniju, a sada bi mogao da se vrati na velika vrata, baš kao i Dejan Stanković kojeg navijači predlažu kao jednu od opcija.

Ugledni list Gazeta delo sport piše da su Srbi u užem krugu kandidata zajedno sa Paulom Fonsekom iz Rome i Mauricija Sarija.

Mihajlović se i ranije dovodio u vezu sa klupom Intera, ali je na kultnom stadionu bio samo trener Milana kao domaćin. Takođe, Dejan Stanković j eprodužio ugovor sa Crvenom zvezdom pa je malo verovatno da on preuzme tim iz Serije A.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here