Tanjug
Zorana Mihajlović

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, ocenila je danas da je stav ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina o Evropskoj uniji licemeran i pozvala ga da izađe iz vlade.

– Legitimno je da neko bude protiv Srbije u EU, da li je to pametno ili nije, vreme će pokazati. Ali, sa druge strane, ako neko sedi u Vladi Srbije koja kao jedan od prioriteta ima ulazak u EU, ako sedi u vladajućoj koaliciji čiji je to takođe jedan od prioriteta, onda je apsolutno nemoralno i licemerno pričati o tome da Srbija ne treba da bude u Uniji – prokomentarisala je Mihajlovićeva Vulinov stav da zbog ucena EU, Srbiji tamo nije mesto.

Ona je rekla da Vulinova stranka treba da izađe iz vladajuće koalicije, izađe na izbore sa svojim programom i vidi da li to građani hoće.

– Onda bi to bilo u redu. Ovako, sedeti u vladajućoj koaliciji koja kaže da mi hoćemo da idemo u EU i da uskladimo naše zakone sa evropskim zakonima… Nema razgovora o tome, to se ne menja. Takođe, mislim da gospodin Vulin ne može da promeni taj put ka EU i ono što je Srbija započela – ocenila je Zorana Mihajlović.

10 COMMENTS

  1. Koliko li ova dobija od nemacke i americke ambasada. Ocigledno je na njihovom platnom spisku. Korumpirana žena

  2. Михајловићева да напусти владу због става према Србији.

  3. Европска Унија да или не, али нешто се дешава у мајки Србији. Терају Титове пионире из скупштине!? Живјеће овај народ. Ипак има Бога.
    Кад прекопају и кућу цвећа на Дедињу биће препорода.

    • Pa zar ne vidiš da je komunizam procvetao u EU …komesari…komisije…političko jednoumlje…a Srbija tek izašla iz komunizma . Znači Srbija je avangarda za EU :)))))

  4. Dijagnoza je “sindrom umišljenih Amera”, indukovan od strane tutora Hila.
    Prvo, 45% gradjana Srbije nije za ulazak u EU – tako da Vulin predstavlja njihovo mišljenje u vladi.
    Drugo, Britanci su izašli iz EU, Norvežani ne žele takođe u EU – ne vidim da su oni manje vredne zemlje !!!
    Treće, EU ne želi da se proširuje, pa prebacije loptu na Srbiju sa raznoraznim izgovorima, a Bugarsku i Rumuniju je primila brzometno, bezuslovno, zbog geostrateških pretenzija NATO-a. Srbi neće u NATO jer ne žele ratovati protiv bilo koga jer se tako navrnulo Amerima…
    Četvrto, EU je negde izgubila sopstvene vrednosti što se ogleda u nezadovoljstvu njenih građana i rasističkim izjavama političara. Dakle, Vulin ima pravo da se pita kuda mi to idemo krećući se ka EU? Šta nas tamo čeka? Rasizam? Potpuna kontrola medija? Loš standard gradjana? Kontrola privrednog rasta? Okovi?

    • Ха,ха, ха “Srbi neće u NATO” да не би ратовала против Србије. Наиме НАТО је основан после Другог Светског рата у циљу заједничке одбране од комунистичке претње.

  5. ja mislim da ova zena nije kako treba.vulin je upravu sve sto je reko EU radi protiv srbije i to je jasno receno

  6. Vreme TI je ko Oslo da te izbace iz vlade, dosadila si i bogu, budes Li ostala i U narednoj vladi, EVO problema sa vlasima, ukidamo ispotuku struje sa dva djerdapa, veruj da imamo podrsku za diverziju isporuke, dosta sa pljuvanjem Po srbiji

  7. Joj Zorana, idi otvori tezgu na buvljaku i prodaj patike, kad vec ljude svog roda ne postujes. Ili jos bolje preseli se u Ameriku kod svog gazde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here