Tanjug
Zorana Mihajlović

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbiju na Kosovu i Metohiji neće sačuvati desničari “koji se busaju u grudi da je Kosovo srce Srbije”, niti oni koji misle da treba da ga priznamo jer nas na KiM nema mnogo i da ćemo tako lakše u EU, već da će se Srbija na Kosovu sačuvati dogovorom.

Ona je gostujući u jutarnjem programu TV Prva rekla da je zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića priča o statusu KiM vraćena za pregovarački sto.

– Vrednost politike predsednika Vučića je što mi danas možemo da pregovaramo. To je dug i težak proces, ali sve dok postoje pregovori, postoji i nada u mirno i kompromisno rešenje – izjavila je ona.

Potpredsednica Vlade dodala je da bez dogovora nema ni pregovora, a da su alternativa tome sukobi koji nikome ne idu u prilog.

– Biće teško, biće pritisaka, ali mudro korak po korak možemo da dođemo do rešenja. To je dug proces, neće se rešiti kroz mesec ili dva, ili pre izbora u SAD. Mnogo će vode proteći dok ne dođemo do rešenja, uverena sam da predsednik Srbije vodi pregovore u najboljem interesu Srbije i svih njenih građana – zaključila je Mihajlović.

3 COMMENTS

  1. Ма какви десничари. Косово ће сачувати Титове пионирке и пионири који кукају за старим добрим временима кад су могли да раде шта хоће док је Титова “служба” по целом свету убијала српске родољубе, “десничаре” .
    Бандо лоповска, ви ћете сачувати Косово, као што сте сачували Крајину.

  2. Nesrbi pate i trpe ali nece, ili ne mogu, da priznaju da sve ima nekog razloga. Mogu se zahvaliti glupim i lenjim precima; oni su se odrekli Srpstva i Srbije, radi polozaja i “boracke” penzije. Mene su, sa nejakom decom, proterali iz zemlje sinovi onih koji su se u ratu krili iza mog dede, jer nisam hteo da radim protiv svog naroda. Hvala im. Sad su potomci proleteri, jer ih ocevi i dedovi nisu ucili radu i pristojnom zivotu. Zemlju i narod vode deca crvenih i zato se ne treba cuditi nesreci. Ima li neko u vodecoj politici da nije iz crvene porodice? Narod mora najpre njih da se oslobodi pa onda da ocekuje poboljsanje, a ne da za njih glasa. Rusi su imali srecu u Putinu a Srbi trebaju cekati dok se ne pojavi takav covek medju njima. Pitam se kako narod moze da stoji iza generala koji su dali zakletvu pred Titom i takvim ministarkama kao ova?

  3. Zasto ovoj dami niko ne kaze da joj ova boja kose ne odgovara, izgleda kao ofarbana Turkinja. Ali vicevi o plavusama opravdavaju sve. Jedna plavusa je bezuspesno pokusavala da proda auto sa 250.000 predjenih km, ali je odustala od prodaje kad je mehanicar smanjio predjene kilometre na 50.000 km. Kaze: nisam glupa da prodam skoro novi auto.
    Izvinjavam se kod prirodnih plavusa, nisu zene krive.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here