Fudbaleri Bolonje sastaju se sa Đenovom u subotu 9. januara u meču 17. kola Serije A, aposle 5 nerešenih mečeva u nizu trener Siniša Mihajlović očekuje pobedu. 

Srpski trener je i dalje nezadovoljan suđenjem na mečevima Bolonje kao i činjenicom da neće moći da račna na najbolje igrače zbog povreda i suspenzija. Tako ističe da će tražiti da se kriterijum ujednači.

– Taj remi sa Udinezeom nas još peče jer je protivnik postigao gol u nadoknadi vremena, koja je trajala deset minuta. Tražim od sudija da ujednače kriterijum. U sredu sam bio ljut na sudiju Airoldija. Gledao sam nedelju pre ovoga kako sudi Danijele Orasto, kako priča i objašnjava stvari igračima, pitam se što to ne mogu i drugi? Postoji jaz između dva tipa suđenja, nije u redu da imamo tako nešto u Seriji A. Nije u redu samo pokazati karton, treba razumeti i momenat na terenu. Nemamo tim grubijana, potrebno je više razumevanja i dijaloga – ističe Mihajlović. K

ada je reč o duelu protiv Đenove, kaže da je sve jasno.

– Tamo igra naš bivši igrač, Matija Destro. Kada sam došao u Bolonju, on nije bio spreman da isprati traženi ritam. Drago mi je zbog njega, dobar je momak i postao je i otac. Trudićemo se da mu ne dozvolimo da postigne gol. Izlazimo na teren sa ciljem da pobedimo – zaključio je Mihajlović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here