Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Trener Bolonje Siniša Mihajlović primio je treću dozu vakcine protiv koronavirusa i u razgovoru sa medijima u Italiji uputio je javni apel da svi to učine!

Mihajlović je naveo i primer zbog čega je vakcinacija potrebna, jer je pre dva dana izgubio prijatelja koiji je bio antivakser.

– Neophodno je vakcinisati se, to vam spašava život. Imao sam transplataciju, dobio sam treću dozu i sada sam dobro. Nažalost, prekjuče u Srbiji je preminuo moj prijatelj od 56 godina. Nije hteo da se vakciniše, otišao je u bolnicu i umro – rekao je Mihajlović i dodao:

– Kada je izbila ova pandemija, svi smo pričali o vakcini i da smo jedva čekali da to uradimo. Sada kada je stigla vakcina, stvarno je glupo ne vakcinisati se. To ne mogu da razumem. Vakcinišite se, spasite živote i vama i drugima. Ako živite u zajednici i ne želite da se vakcinišete, to nije nešto što se tiče samo vas.

Mihajlović je, inače, tokom vikenda imao simptome gripa, ali je smogao snage da vodi utakmicu koju je njegov tim izgubio u nedelju od Venecije kod kuće (1:0).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here