Milan Jovanović odbio Liverpul

0

Liverpul je ponudio Jovanoviću da potpiše trogodišnji ugovor po kojem zaradio 10 miliona funti, međutim Jovanović nije želeo da ga prihvati jer nije siguran u budućnost Rafaela Beniteza na klupi. Takođe, on je veoma blizu odluke da prihvati ponudu Birmingema.

 

"On se plaši da će Benitez dobiti otkaz, i to mu je veliki problem. Takođe, upoznat je sa činjenicom da su i ranije kupovani igrači na njegovoj poziciji, Robi Kin, Piter Krauč, Rajan Babel, Kreg Belami, i da se nisu proslavljali na ‘Enfildu’. On je upoznat sa svim tim stvarima i zbog toga nije spreman da rizikuje", objasnio je neimenovani Jovanovićev prijatelj za "Dejli star".

 

Sa druge strane, Birmingem je spreman da plati između šest i po i devet miliona funti za transfer Jovanovića, a očekuje se da narednih dana počnu pregovori tog kluba sa čelnicima Standarda iz Liježa.

 

Milan Jovanović je nedavno proglašen za najboljeg fudbalera Belgije u prošloj sezoni, a u dosadašnjem toku ove postigao je 12 golova na 21 utakmici. U dresu Srbije odigrao je 22 susreta i postigao 10 golova.

 

Za usluge Milana Jovanovića interesuju se još Milan i Valensija.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here