EPA-EFE/MATTEO BAZZI
Stefano Pioli

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli izjavio je da će njegov tim u najjačem sastavu gostovati Crvenoj zvezdi u prvom meču 1/16 finala Lige Evropa.

Pioli tvrdi da će u konkurenciji za startnu postavu biti i Zlatan Ibrahimović, iako su pojedini italijanski mediji ranije najavljivali da će Šveđanin ostati u Milanu i odmarati se za duel sa Interom.

– Moramo svu pažnju da posvetimo Crvenoj zvezdi. Srećni smo što igramo u Evropi. Ekipa mora da oseti senzaciju, radost i entuzijazam. Želimo da budemo iznenađenje LE. Počinje intenzivan period, odlučujući za prvenstvo i Ligu Evropa. Moramo da pokušamo da damo sve od sebe, počevši od sutra – rekao je Pioli i dodao da ne želi da se osvrće na poraz od Specije.

– U subotu nismo igrali kao Milan. U sportu se ne računa ono što ste postigli u prošlosti. Računa se ono što uradite od sutra. Koncentrisani smo da dobro počnemo dvomeč protiv ekipe koja igra dobar fudbal i dominira u svojoj ligi – naveo je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Milana biće odigrana u četvrtak od 18.55 časova u Beogradu pred praznim tribinama zbog epidemije koronavirusa.

– Žao nam je što neće biti publike na tribinama. Fudbal je napravljen za navijače. To bi pomoglo Zvezdi, ali i nama – istakao je trener Milana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here