Milan zaprosio Fatimu pred milionskom publikom

0


U pretposlednjoj emisiji nekada najgledajnijeg šou programa u Nemačkoj Veten, das… (Kladimo se, da…), koja je ovog puta emitovana iz austrijskog Graca, jedan od učesnika bio je i naš zemljak Milan Živojinović iz Frankfurta, inače majstor istočnjačkih borilačkih veština. On se ovaj put kladio da će u roku od dva minuta uspeti da prepolovi deset krastavaca koristeći obične karte!
Kao i obično, svaka opklada je imala i svog poznatog "kuma", a Milanov je bio engleski glumac Hju Grant. Da bi bolje procenio šanse svog pulena, on je pokušao sam da bacanjem karte prepolovi krastavac, u čemu nije uspeo. Duhoviti i šarmantni Grant je prokomentarisao: "Pa dobro, ako ja to ne mogu, onda ne može niko." Ali, to nije razbilo koncentraciju našeg samuraja – za manje od dva minuta Milan je bacajući karte iz špila uspeo da pred gledaocima dobije opkladu, presekavši deset krastavaca.
Nakon uspešnog nastupa, Milan je neočekivano pred kamerama izvukao još jednu kartu iz rukava i zaprosio devojku Fatimu! Tako je ova kultna emisija dobila romantičan dodatak. Voditelj emisije Markus Lanc je Fatimu izveo iz publike na binu i nakon njenog pristanka da se uda za Milana, Lanc je prvi poželeo paru sve najbolje u životu, a čestitkama se pridružio i Hju Grant.

 

Muke sa ljutim renom
Prema propozicijama emisije ukoliko kum pogreši u proceni opklade, on sam mora da uradi nešto za kaznu. Grant je dobio zadatak da pojede parče hleba namazanog ljutim renom. Na početku je išlo dobro, dok pevač i glumac iz Graca Andreas Gabaljer nije narendao svež ren – za sebe i Granta. Glumac je ipak ostao dobro raspoložen, ili je to odlično odglumio, dok su se Gabaljeru oči napunile suzama.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here