EPA/Martial Trezzini
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas posle sastanka s gradonačelnikom Rijeke Markom Filipovićem da se Hrvatska “satire pod tertom korupcije” i da je stanje lošije nego pre deceniju i više.

Milanović je novinarima rekao da građani gledaju kako političari rade i upravljaju javnim novcem.

– Hrvatska se satire pod teretom korupcije u javnom sektoru – kazao je hrvatski predsednik i dodao da je stanje mnogo lošije nego pre 10 ili 12 godina.

– Ko god sa svoje strane i u svojoj sredini doprinosi suprotnom utisku i sadržaju nego onom koji satire i tišti Hrvatsku ima moju podršku bez obzira iz koje stranke dolazi – rekao je Milanović.

Govoreći o razvojnim projektima u Rijeci, Milanović je rekao da treba iskoristiti svaki evro iz EU fondova.

– Korištenje novca iz EU fondova jedan je od glavnih razloga zašto smo u EU – rekao je Milanović i dodao da EU nije “naddržava”.

– Razlike među nama u EU su velike, a Hrvatska je puno dala i odrekla se da bi ovo dobila – naveo je Milanović, preneli su hrvatski mediji.

Poručio je da je zadatak javnih funkcionera i političara u velikoj meri u tome da se izbore za svaki evro na raspolaganju jer je svaki neiskorišten evro, kazao je, bačen je i izgubljena je šansa za Hrvatsku.

2 COMMENTS

  1. Hrvati su dobili sto su trazili i sad moraju igrati kako ti njihovi ljubimci sviraju.Mozda su opet Srbi krivi sto je
    Svabska nacija koruptivna i prosirila koruptivnost

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here