10, April, 2019, Belgrade - Shooting of the tv show Grand specijal on Grand television. Mile Kitic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 10, april, 2019, Beograd - Snimanje emisije Grand specijal na Grand televiziji. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folker Mile Kitić rešio je da se ne meša u život njegove ćerke Elene, koja je krenula njegovim muzičkim stopama, ali u drugom žanru i smeru.

Mile je istakao da njegova reč nikada nije bila poslednja i da je tu samo da posavetuje dete i ne donosi odluke u njeno ime.

Pevač ima dovoljno poverenja u nju i zna šta ona hoće i može, pa se samim tim on i njegova supruga, pevačica Marta Savić, uglavnom drže po strani.

– Dok je bila mlađa, ni tada nisam mogao da utičem na njen izbor. Čak ni Marta. Bili su komentari: “Da li je moguće da je ovo ćerka Mileta Kitića?”. Ona je u drugom svetu, drugu muziku peva, ima drugačija razmišljanja. Nisam se mešao, Marta ponekad, ali ni ona mnogo. Pustili smo da sama bira – ispričao je Mile.

– Sreću je imala što ima nas i što nije morala da ide kroz neka takmičenja koja su stresna za mlade ljude. Izabrala je tu svoju ekipu Bubu, Džalu, Rastu, Cobija, Dva Bona… Ne bih se petljao u to – objasnio je Kitić.

Inače, Miletova ćerka Elena ima 24 godine. Nekoliko godina uživa popularnost među mlađom publikom, koja uglavnom sluša njene trep pesme.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime