EPA-EFE
Tomas Miler

Nemačka je doživela pravi debakl i završila je Svetsko prvenstvo već u grupnoj fazi. Šlag na tortu za navijače je i izjava Tomasa Milera kome je meč sa Kostarikom bio poslednji meč u nacionalnom dresu.

Imaju za čim da žale fudbaleri Nemačke kojima nije pomogla ni pobeda protiv selekcije Kostarike (4:2) da se plasiraju u nokaut fazu. Iskusni Tomas Miler bio je utučen posle meča, a potom je objavio da je u Kataru završio reprezentativnu karijeru.

– Ovo je bio moj poslednji meč. Bilo je veliko zadovoljstvo. Sve sam radio iz ljubavi. Imali smo neke neverovatne momente zajedno. U svakom meču, uvek, trudio sam se da ostavim srce na terenu – poručio je Miler.

Povodom završetka učešća na Mundijalu već u grupnoj fazi Miler je rekao da se dogodila “katastrofa”.

– Ovo je prava katastrofa! Ne znam šta bih rekao – nije imao snage da izusti bilo šta drugo.

Slavni reprezentativac Nemačke poručio je navijačima da je za nacionalni dres uvek davao sve od sebe.

– Oduvek sam davao sve od sebe, ponekad su tu bile suze radosnice zbog mojih akcija, a ponekad su i navijači patili sa nama. Čak i da nisam uspeo U svim akcijama, radio sam to sa ljubavlju. Moram sve to da sagledam – zaključio je Miler.

Miler je u reprezentaciji Nemačke još od mlađih dana, odnosno od 2004. godine. Za seniorski tim debitovao je 2010. godine. Upisao je 121 nastup i dao 44 gola.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here