Instagram
Aleksandar Milić Mili

Aleksandar Milić Mili, pored mnogih projekata, koje je uradio tokom 25 godina bavljenja muzikom, ističe da mu je saradnja sa Anom Nikolić bila jedan od najvećih izazova u karijeri.

– Marina i ja smo 2003. radili Ani Nikolić album “Januar”, koji ju je proslavio, kao i sledeći “Devojka od čokolade”. Jedan njen prijatelj je došao i rekao mi: “Ajde, molim te, imam jednu mladu pevačicu, je l’ možeš nešto da joj uradiš?” Ja do tada nisam radio pevače od nule nikada, uvek sam bio posvećen određenom projektu kompletno. Ipak, to su mi bili jako dobri prijatelji, nisam mogao da ih odbijem. Jedan od tih prijatelja je obezbedio finansijska sredstva i sve što je trebalo. Onda sam pomislio: “Ajde, što da ne?” – priča nam Mili i nastavlja:

– Devojka je slatka, puna energije a i nikad ništa nisam radio od nule. Da vidimo šta može od nule da se napravi, pomislio sam. Ja uzimam nju i pravim album “Januar” – devet pesama i devet hitova je bilo tada, jedan za drugim. Sećam se da su me vodili na neki splav da je čujem kako peva, jadna… Bila je tada na samom početku i toliko mi je bilo drago da nakon samo godinu dana postaje bukvalno neko na koga tržište računa. Taj projekat mi je uspeo iz prve – ispričao je Mili s ponosom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here