Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Milić Vukašinović

Roker Milić Vukašinović već neko vreme ima probleme sa zdravljem, a iako je trebalo juče da ima operaciju, ona je pomerena. 

Kako sada otkriva, on prima transfuziju krvi, jer mu je krvna slika loša.

– Na infuziji sam. Operacija je bila zakazana, međutim, doktori su otkrili da sam malokrvan. Ja sam u prethodna dva meseca bio na dijeti, dok sam bio u bolnici, pa se sumnja i da se zbog toga krvna slika poremetila – priznao je Milić Vukašinović za “Alo”, pa otkrio šta ga dalje čeka:

– Danas bi trebalo da primim jednu bocu krvi, nakon čega će mi ponovo proveriti krvnu sliku. Ako bude u redu, operacija će se desiti, čemu se ja iskreno nadam.

Roker je pre nekoliko dana istakao da se u poslednje vreme konstantno umara, te da se nada da će posle operacije moći da se vrati u kondiciju.

Kako je dalje naveo, prestao je i da konzumira cigarete.

– Batalio sam cigarete, nakon što sam čuo da sam zbog aneurizme mogao da ostanem bez noge i da umrem za dva minuta, prestao sam da pušim – izjavio je Vukašinović.

Podsetimo, Milić je imao operaciju noge zbog proširene aneurizme. Međutim, ni nakon ovog zahvata, njegovi zdravstveni problemi nisu rešeni, a sve vreme je uz njega supruga Suzana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here