K1/Promo
Milica Dabović

Ove subote od 22h u emisiji „Pretres“ voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji, gost će biti bivša košarkašica Milica Dabović.

Iako ste navikli da u emisiji „Pretres“ uvek budu najdirektnija i najoštrija pitanja pa samim tim i najintrigantnije igrice iznenađenja, ovoga puta očekujte neočekivano.

Kako i sama Dabovićka kaže da nema granice igrala je i igru pogađanja bez granica.Ispred nje na stolu se nalaze stvari koje je ona dodirom pogađa. Između ostalog bio je i vibrator, a i pomagalo falusnog oblika.

Milica je prihvatila izazov i vezanih očiju kroz smeh i šalu pogodila apsolutno svaki predmet koji je dodirnula.

Voditelj je upitao Milicu: „Da li koristiš nešto od ovih stvari?“

Milica Dabović je kroz smeh iskreno odgovorila: „Ne, ma kakvi, hoćeš da ti kažem ono što sam ti rekla pre? Pored živog mesa ne trebaju mi sprave!“

Pored ove rubrike pogađanja stvari Milica je govorila i o majčinstvu, nasilju koje je doživljavala od strane partnera, o očevim batinama koje je doživljavala njena sestra i ona, o zaradi na sajtu za odrasle gde prodaje svoje obnažene fotografije, o rečima Marine Maljković sa kojom ne komunicira kao i o lošem odnosu sa rođenom sestrom Jelicom Dabović.

Ne propustite novo izdanje emisije „Pretres“ i ove subote, 10.12.2022. godine od 22h na Hype televiziji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here