Instagram
Milica Milša

Iako je, zajedno sa suprugom, scenaristom Žarkom Jokanovićem (54), koronu preležala prošlog oktobra, glumica Milica Milša (53) i dalje oseća ozbiljne zdravstvene tegobe. Lečila se kod kuće i neprestano konsultovala lekare, ali uprkos tome što je prošla ceo oporavak, svaki čas je nešto probode ili zaboli.

– Ko god je preležao koronu zna da čovek posle toga više nije isti. Oporavak je vrlo dug i spor, čak i kod osoba koje su iskusile blage simptome. I oni, kao i mladi, osećaju brojne tegobe. Imala sam blaži oblik, upalu desnog plućnog krila, i prošla sam lakše od Žarka, koji je bio u bolnici dve nedelje. Hvala bogu, preživeo je, zahvaljujući lekarima koji su pravovremeno reagovali, ali oboje i te kako osećamo posledice.

Milica ranije nije imala problema ni sa išijasom ni sa zglobovima, a sad je često bole.

– Svaki čas osetim “sevanje” u telu, ili probadanje, posebno s desne strane. Kažu da dugo boli i probada plućna maramica. Takođe često osećam i veliki umor, iako se nisam posebno naprezala, i ne smem ni da pomislim da se penjem uz stepenice ili idem uzbrdo, pošto posle deset koraka gotovo da ostanem bez daha. To mi ranije nije predstavljalo nikakav problem, baš kao ni hodanje po ravnom, a sad ni to ne mogu da radim dugo. Sa sličnim problemima se suočava i jedan moj mlađi kolega, koji je kao i ja imao blaži oblik bolesti, a mnogi prijatelji žalili su se da im je virus “udario” na oči, jetru, nervni sistem i da osećaju različite tegobe – rekla je glumica za “Story”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here