Youtube/Milica Pavlovic
Milica Pavlović

Otkako se saznalo da je zgodna pevačica Milica Pavlović u vezi sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, priznaje da je pripadnici jačeg pola saleću sa svih strana.

– Imam mnogo udvarača i drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili. Izgleda da se napokon isplatilo što sam devet godina pričala na sva usta da volim džentlmene koji se ne stide da priđu ženi – priča pevačica.

Mlada muzička zvezda nije želela da iznosi detalje veze sa vaterpolistom, ali priznaje da jedva čeka da stane na ludi kamen.

– Kao i svaka devojka, i ja se već dugo pripremam za svoje venčanje. Znam da će mi tog dana najveći stres biti da šminkom ne uprljam venčanicu – kaže Pavlovićeva koja je nedavno položila vožnju, te priznaje da redovno vozi kako bi što pre to usavršila.

– Ja sam šou za volanom! Baš juče sam kupila ono slovo “P”, koje znači da sam početnik u saobraćaju, da mi ostali vozači više ne bi trubili. Prve dve godine ne smem da budem sama u kolima, pa sad maltretiram prijatelje da se voze sa mnom. Sve dok lepo ne naučim da vozim neću samostalno učestvovati u saobraćaju – rekla je.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime