Milijaš u Manisu stiže 24. avgusta

0

Predsednik turske Manisaspora Abdulah Mergen potvrdio je da će kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš postati novi igrač turskog prvoligaša.
Nekadašnji reprezentativac naše zemlje i bivši član Zemuna i engleskog Vulverhemptona potpisaće ugovor 17. avgusta, a novim saigračima će se priključiti sedam dana kasnije.

Ofanziva na Čavrića
Crvena zvezda je krenula u ofanzivu na Aleksandra Čavrića. Na "Marakani" su rešili da bi ofanzivac OFK Beograda i član omladinske reprezentacije Srbije, koja je 2013. postala prvak Evrope, bio pravo rešenje i žele da iskoriste činjenicu da još nije pronašao inostrani angažman.
Zvezda već duže vremena na skeneru ima Radeta Krunića i Slovenca Zlatka Dedića. Pošto dolazak obojice ne izgleda izvestan, crveno-beli su rešili da pokušaju sa angažovanjem Čevrića, koji može da pokrije pozicije obojice pomenutih igrača.

– Sve smo se dogovorili sa Milijašem. On će 17. avgusta potpisati ugovor, a sedam dana kasnije će doputovati u Manisu. Već smo mu našli i kuću u kojoj će živeti. Biće veliko pojačanje – rekao je predsednik.
On će na "Marakani" poslednji put nositi kapitensku traku protiv Jagodine narednog vikenda, dok bi oproštaj od kluba trebalo da ima u trećem kolu, dan pre poletanja za Tursku, kada Zvezda gostuje Vojvodini.
Milijašu će društvo u Turskoj praviti Nikola Mikić, takođe bivši kapiten šampiona Srbije, a ostaje da se vidi šta će biti sa Slavkom Perovićem. Napadač se vratio posle isteka pozajmice u Rad, a prošle sezone je bio najbolji strelac tima sa 20 pogodaka.
Zamena za čoveka koji je u dva mandata sa Zvezdom osvojio tri titule i dva nacionalna Kupa, obezbeđena je dolaskom Miloša Bosančića. Ali, postoji i mogućnost povratka Miloša Ninkovića, kao i dolazak mladog Ganjanina Obenga Regana iz Napretka iz Kruševca.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here