“Milina videti nasmejane fudbalere Zvezde”

facebook.com/crvenazvezdafk

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je da srećan što su se fudbaleri posle više od mesec i po dana vratiti u trenažni proces.

– Još uvek nisam tu, ali svakodnevno gledam priloge sa treninga. Vidi se radost fudbalera i stručnog štaba što su se vratili na teren i što su ponovo na okupu. Zna se da je to nezamenjivo kod igrača u njihovoj pripremi za takmičarske utakmice. Radostan sam i ja zbog toga što su se vratili na teren, a pohvalio bih i ljude koji su pripremili sve uslove da se treninzi sprovode na kvalitetnom nivou, poštujući sve propisane odredbe. Milina je videti nasmejane fudbalere Crvene zvezde koji se spremaju za nastavak takmičenja – rekao je Mijailović za klupski sajt.

On je istakao da je klub u ovom periodu “funkcionisao kao sat”, kao i da je ponosan na akcije koje su sprovodili.

– Prezadovoljan sam što je klub pokazao da i u ovakvoj situaciji može da radi besprekorno, poštujući sve propise. Uprkos svemu, uspeli smo da budemo prvi i da prednjačimo u akcijama koje smo sprovodili tokom pandemije i veoma sam ponosan zbog toga. Primarna orijentacija Crvene zvezde jeste da bude društveno-odgovorna i to smo uspeli da sprovedemo. Što se tiče akcije donošenja paketa pomoći za članove starije od 65 godina, dobio sam mnogo poziva i reči zahvalnosti. Rekli su da im to mnogo znači i da su ponosni na Crvenu zvezdu zbog toga. Humanitarne akcije su samo nastavak svega onoga što i inače radimo. Sezonske ulaznice smo i ranije darivali, a ovog puta smo to poklanjali medicinskom osoblju i lekarima – rekao je Mijailović.

Dodao je da klub ima jasan čilj što se tiče članova, a to je da dostignu cifru od 50.000 aktivnih članova.

– U ovom trenutku smo se zaustavili na 28.000, od čega 13.000 seniora, uz 1.000 juniora sa plaćenom članarinom, a ostali su mlađi od 15 godina. Očekujem da ćemo plaćanjem članarine svi doprineti poboljšanju, pre svega Omladinske škole, kao i veteranima našeg kluba. Očekujem da će biti i donatorskih akcija, jer započete aktivnosti vezane za Omladinsku školu treba da privedemo kraju, a to će biti otežano zbog uslova u kojima se trenutno nalazimo. Teško će radovi koji su planirani moći da se završe u projektovanom vremenu, ali pokušaćemo da nađemo rešenja koja bi doprinela sprovođenju započetog – zaključio je Mijailović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime