MN Press

Srpski fudbaler Luka Milivojević govorio je o razlozima povlačenja iz reprezentacije Srbije.

On je za “Večernje novosti” rekao da su glavni krivci što on više ne nastupa za nacionalni tim ljudi iz Saveza.

– Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iѕ reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje seelektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima) – rekao je Milivojević za “Novosti” i dodao:

– Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti, i njima i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije puno sreće i uspeha u budućnosti.

Luka je poželeo sreću novom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

– Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoiѕabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina – istakao je on.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime