Printscreen
Miljana Kulić i Misel Gvozdenović

Tokom porodičnog sastanka u Beloj kući na imanju u Šimanovcima Miljana Kulić sukobila se najpre sa svojim bivšim dečkom Danijelom Višićem, optužujući ga da je gej, a potom je pričala o svom odnosu sa Mišelom Gvozdenovićem.

– Moje mišljenje je da je loš čovek, egocentričan koji se čepi Kristijanu. Ja sam htela da pravim šou sa njim, ali on je bio takav. Ja ću na poligrafu da dokažem sve da što je on lagao. Lepo sam ga zamolila i objasnila neke stvari. Ti i tvoja majka niste normalni, vi ste bolesni, maltretirali ste i Zoricu – rekla je Miljana.

– Ti si za mene pričala da sam ološ, a šta ja da kažem za tebe. Dala si sebi pravo za neke stvari koje nisi smela – rekao je Mišel.

– Ja sam se njegovoj pobedi radovala kao svojoj, a ti si se tako ponašao prema meni. Ja sam se zadnja četiri meseca ponašala prema njemu kao bratu, a on mene uništava. Ja imam problem u zadnje vreme od stresa piškim u krevetu. Ja sam tebe lepo zamolila, a ti si tako mene ponizio. Sve je to snimila ova kamera – rekla je Miljana kada se popela na sto i pokazala na kameru.

– Ti si na silu mene htela da izbaciš iz kreveta i iz sobe. Tvoja cela porodica je bolesna cela, a ti tek. Sve ti se vraća jer si mentalno obolela, pi*aš u gaće, smaraš ovog čoveka toliko da je strašno – vikao je Mišel.

– Zašto mi diraš porodicu koja ima probleme? Kako te nije sramota. Čuli smo svi šta ste radili Zorici. Hana je nezahvalno đubre – rekla je Miljana.

Vladimir Tomović je ustao da brani druagricu kada je Mišel počeo da govori kako je Miljana živela.

– Mi pijemo lekove zbog vas koji ne pijete – rekao je Brendon Mišelu.

– Tebi je Mišel krivo jer sam ja mega nivo. Svi znaju da sam ja imala problem sa kućom da pa sam uspela da napravim novu, a ti ološu treba te zgaziti – vikala je Miljana.

– Ma, molim te sve se zna, šta si mi radila. Policija sve zna. Gasio sam fiksni, menjao sam broj na mobilnom – rekao je Gvozdenović.

– Nek se pazi on ako bude jedno Miljanino pitanje bude pokopa njegovu priču – rekao je Kristijan Golubović.

– Molim kolegu koji ju je dobio na sudu da se javi. Ti treba da budeš u ludnici jer ti je tamo mesto – rekao je Mišel.

– Ne možeš to da joj pričaš, ti si kriv, nisi jedni koji je imao problem, ali ne možeš da je vređaš tako – rekla je Zorica.

– A šta treba da pustim da me gazi – vikao je Mišel.

– Ovo je matematika za drugi razred. Mišelu odgovara ovo, da ga Miljana gazi, ti ništa od ovoga nisi pričao kada ste bili u dobrom odnosu – rekao je Tomović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here