Instagram
Miljana Kulić

Miljana Kulić našla se na udaru kritika fanova zato što je objavila snimak na kom sahranjuje živog Lazara Čolića Zolu.

Nju je najviše zabolelo što su ljudi pisali da je uradila morbidnu stvar:

– Nije vam bilo morbidno iskorišćavanje samohrane majke, nije vam bilo morbidno kad sam se ošišla zbog mame, a gmaz me imitirao – ćelav filter postavio. Nije vam bilo morbidno 160.000 evra za drogu i kocku dugove koje sam mu vraćala da ne bi istoj toj mama Bosi kucali na vrata – napisala je Miljana i dodala:

– Nije vam morbidno bilo što sam sekirala roditelje tri godine. Je*ala vas usta, je*em vam mamu seljačku, primitivnu. Nije vam bilo morbidno kad je tražio novac šatro za bolesnu ženu od druga kom je bio dužan. Nije vam moribdno moj mir, njena diskvalifikacija. A ko ga je uveo i palio rajski vrt – navela je Kulićeva.

3 COMMENTS

  1. Sto pre da idete na lecenje,vase shvatanje zivota je i dovelo da postanete predmet podsmeha.Samohrana majka?Ja ne videh da se neko osim Vas skidao i go setao po zadruzi,zar to sza smohranu majku nije idiotizam.Da mislite o porodici ne bi bili tamo vec uz dete koje ste napravili i jednom drugom rijalitiju.Sto pre na lecenje bolje za Vas i porodicu.

  2. E, jadno li je novinarstvo, jadna li je zemmlja kojoj su bitne ovakve umobolne osobe sa ozboljnom dijagnozom, a ne skidaju se sa portala I tv !!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here