Miljana Kulic-Printscreen/Youtube
Miljana Kulić

Miljana Kulić nedavno je pokrenula svoj kanal na Jutjubu, a jedan od prvih klipova koji je osvanuo ostavio je njene pratioce bez teksta.

Naime, bivša zadrugarka rešila je da “sahrani” bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu sa kojim je stavila pre nekoliko meseci raskinula.

Ona je posetila njegovo rodno mesto Doboj i kupila crninu, a potom se uputila na groblje, sa crno-belom fotografijom bivšeg dečka:

– On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otišli, da se ne bih susrela sa njima, idem sada… Bosi, njegovoj majci, sam izjavila saučešće. E, moj ti. Došla sam ti na četrdesetodnevni pomen, jer si bio u rijalitiju sahranjen. Ja sam bila u “Zadruzi” kad si umro za mene. Jednostvano si me izdao kao čoveka i za mene si pokojni i da ti dam pomen iako nisi zaslužio. Ipak, sa tobom sam provela tri godine. Neka ti je laka zemlja. Ovde je sahranjen Zola, umro je za mene. Nije mi teško. Nije mi žao jer da sam ostala u tom odnosu umrla bih i ja. Bio si moja beba. Palim ti poslednju cigaretu – pričala je Miljana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here