Zadruga Official-Printscreen/Youtube
Miljana Kulić

Zadrugarka Miljana Kulić danas je bila gost u radio-emisiji “Sprdnja”, a u jednom trenutku pridružio joj se i verenik Lazar Čolić Zola.

– Jutros je ustala iz kreveta i rekla mi da joj skuvam kafu. Ponaša se odvratno prema meni, kao da sam klošar, kao da nisam zaslužio vid pažnje. Uz nju sam, posvetio sam se njoj. Menja mišljenje na osnovu nekih stvari. Ponižava me kako bi trebalo da se igram lopte sa malim Željkom. Sa mnom nije pričala o svadbi, prvi put čujem da je promenila mišljenje. Pre neki dan je imala taj stav, sve smo se dogovorili – govorio je Zola.

– Nisam želela da se prepucavam sa njim. Ogorčena sam što nisam ulagala novac kako treba, ne mislim na Zolu. Ovde sam se postavljala kao najveći psihopata. Dete mi je poraslo, emotivno je zreo. Kad je jednom mene kičma bolela zamolila sam ga da ga prošeta, a usput je zvao i kukao. On je opet ironičan i sprda se. Mom detetu je potrebna muška figura – pričala je Kulićeva.

– U kakvom ste sad odnosu? – pitao je Stefan Karić.

– Rekla sam mu da pomeri krevet… Razgovarali smo kod hotela, on je doneo kafu i rekao u sreći da je pijem. Spremala sam i ovde kad je apartman bio… Je*em ti muškarca ako sam sposobnija – rekla je Miljana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here