Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Maja Marković i Milan Ristić

U Medija centru u Beogradu su, u okviru kampanje “Najbolje iz Srbije”, u organizaciji udruženja “Moja Srbija” i uz podršku Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine Republike Srbije i Grada Beograda, dodeljena priznanja “Miljenik potrošača” za najbolje brendove na domaćem tržištu.

Priznanje “Miljenik potrošača”

Kompanija “Dunav osiguranje” je u kategoriji “Osiguravajuća društva” glasovima potrošača izabrana za omiljeni brend i s ponosom drugi put zaredom ponela titulu “Miljenik potrošača”.
Priznanje je u ime Kompanije “Dunav osiguranje” primila Maja Marković, direktorka Centra za korporativni marketing i brigu o klijentima. Pozdravljajući okupljene, zahvalila se najpre organizatorima na realizaciji ovog istraživanja i dodala:

– Priznanje “Miljenik potrošača” našoj kompaniji dolazi na dan obeležavanja 49. godišnjice poslovanja pod imenom “Dunav osiguranje”. Nastala davne 1974. godine spajanjem dva osiguravajuća zavoda: “Jugoslavija” i “Beograd”, koja su poslovala na teritoriji cele savezne države Jugoslavije, svih ovih godina, bezmalo pola veka postojanja, Kompanija “Dunav” razvija delatnost osiguranja i istovremeno prati potrebe građana Srbije, osavremenjuje svoje usluge i razvija prodajne kanale kako bi bila dostupnija najširem krugu korisnika. A u znak zahvalnosti za ukazano poverenje, kroz projekte društvene odgovornosti zajednici vraća deo ostvarenog profita. Ovo priznanje je još jedan pokazatelj da idemo u dobrom smeru i da je “Dunav” pravi, iskreni prijatelj na koga se korisnik može osloniti. Zaposleni u Kompaniji će se i ubuduće truditi da tako i ostane. Veliko hvala našim osiguranicima i svim građanima koji su prepoznali kvalitet i napore koje ulažemo – istakla je Maja Marković.

Nosioci priznanja najomiljenijih brendova po izboru potrošača

U kampanji “Najbolje iz Srbije”, u konkurenciji od 1.500 brendova, nominovane su najpoznatije domaće i strane kompanije, koje su svojim glasom građani nagradili za kvalitet i prepoznatljivost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here