Tanjug
Milo Đukanović i Aleksandar Vučić (Foto: Arhiva)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne zna kako će se završiti situacija u Crnoj Gori zbog stupanja na snagu Zakona o slobodi veroispovesti.

On je naglasio da se nada miru i poručio da je spreman da razgovara sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem kada on bude spreman za to.

– Ima otvoren poziv da dođe u Srbiju – poručio je Vučić.

Najavio je da će Srbija sa Crnom Gorom gledati da gradi dobre odnose, ali i da nema sumnje da će ukazivati na muke i probleme sa kojima se suočava naš narod.

Na pitanje da li se čuo sa crnogorskim kolegom Milom Đukanovićem i kakav razvoj očekuje, ukazao je da crnogorske vlasti situaciju i zakon tumače kao isključivo unutrašnje pitanje.

– Nisam se čuo sa Đukanovićem, a uvek sam spreman da razgovaram o svemu. Kad god bude želeo da razgovara sa mnom, spreman sam. Koliko znam, nije trenutno u regionu. Ima otvoren poziv da dođe u posetu Srbiji – naveo je Vučić.

3 COMMENTS

  1. Tačno Vučiću neka Milo dodje i po Srbiji pokupi svu svoju crnogoriju,lepo nek sednu u voz zajedno i pravac Crna Gora bez povratka

  2. Samo ludak moze da ga pozove i pusti u zemlju, a COJSTVO bi moralo biti dovoljno za svakog da odluci kojoj strani pripada – i da, ako se odluci za Crnu Goru, sam ode i olaksa dusu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here