Milo: Priče o kriminalu su neosnovane

0

On je ocenio da iza pokušaja kriminalizacije Crne Gore stoji opozicija sa jasnim političkim ciljem da na taj način dođe na vlast, ali i određene adrese u regionu koje žele da zaustave crnogorski evropski put.

 

Crna Gora je bezbednosno stabilna država: Milo Đukanović
 

Đukanović je, gostujući na Televiziji Crne Gore, rekao da očekuje dobar rezultat vladajuće koalicije na lokalnim izborima, odnosno da opozicija, ukoliko nastupi jedinstveno, ne može osvojiti vlast u više opština, posebno ne u Podgorici

Đukanović je potvrdio da planira da se povuče tokom mandata ove vlade, ali nije želeo da precizira kada će se to tačno desiti.
Đukanović je negirao da planira povlačenje pošto je to traženo od njega iz međunarodnih krugova naglasivši da niko nije tražio njegovu ostavku.

"Nastaviću da živim u Crnoj Gori i da se bavim drugim poslom i uživam u blagodetima onog što smo stvorili", najavio je premijer.
Mandat Đukanovićeve vlade ističe 2013. godine.

 

On smatra da je pitanje kriminala u Crnoj Gori više prenaglašeno, nego što predstavlja realan problem i dodao da organizovanog kriminala u Crnoj Gori ima ne više ili manje nego u nekoj drugoj državi u regionu.

 

Crnogorski premijer istakao je da je Crna Gora politički i bezbednosno stabilna država, što potvrđuje napredak koji ostvaruje na evropskom putu.

On je naveo da nema nikakve sumnje da se sa određenih adresa u regionu ne gleda blagonaklono na dinamiku evroatlanskih integracija Crne Gore, te istakao da ima informacije da se u razgovorima pojedinih visokih državnih funkcionera u regionu sa evropskim zvaničnicima izražava očekivanje da se uspori Podgorica na putu ka EU i NATO.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here