Zvezdin trener očekuje bolju igru crveno-belih u Beogradu protiv litvanske Suduve u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona (utorak, 20.45 č).

 

– Suduva je jako nezgodna ekipa, što su pokazali u Litvaniji. Odigrali smo na dobar način tamo, ali je nedostajala završnica. Sada verujem da možemo još bolje, uvek može i ja ne znam za limite. Neće biti iznenađenja, protivnika respektujemo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas – rekao je Milojević na konferenciji uoči ovog duela.

Posle remija bez golova u Marijampolju, Milojević nije isključio da će biti promena u startnoj postavi.

– Ima dosta dobrih ekipa u Evropi, nije više kao nekad. I Suduva je sastavljena sa dosta igrača iz bivše Jugoslavije, sa dobrim karijerama i najboljima iz Litvanije. Mi izlazimo iz pripremnog perioda pred značajne utakmice, za razliku od Suduve i to me zabrinjava. Tako je kako je, a na nama je da se spremimo na najbolji mogući način.

Prema njegovim rečima očekuje bolju realizaciju šansi, posebno bolju partiju Ričmonda Boaćija.

– Boaći je imao je jako dobru sezonu pre odlaska u Kinu. Ono što me raduje je da je dobro radio na pripremama, očekujem vrlo brzo da se vrati na stare partije. Vukao je povredu više od mesec dana u finišu prošle sezone, falio nam je… Verujem uvek u svoje igrače i da će Ričmond biti na nivou.

On je prokomentarisao i odlazak doskorašnjeg kapitena Vujadina Savića u kiparski APOEL, ali i činjenicu da je neophodno pojačanje na poziciji štopera gde su samo Srđan Babić, Nemanja Milunović i povređeni Radovan Pankov.

– Drago mi je da je Vujadin otišao u veliki klub, veliki je profesionalac. Videćemo kakva je situacija i da li ćemo reagovati u narednim danima – zaključio je on.

Revanš utakmica Crvena zvezda – Suduva igra se u utorak na stadionu “Rajko Mitić” u 20.45 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here