Zvezdin trener izvestio da su osim Pavkova i Jovančića svi spremni za duel s Bajernom na “Marakani” u pretposlednjem, petom kolu vodećeg evropskog klupskog takmičenja (utorak, 21 čas). 

– Dolazi nam u goste jedna od najboljih ekipa na svetu. Šta očekivati? Mi ćemo dati sve od sebe. To jedna utakmica koja je spektakl. Očekujem pun stadion, da nas navijači nose svih 90 minuta, a za koliko će to biti dovoljno, videćemo – rekao je Vladan Milojević, šef stručnog štaba srpskog prvaka.

Na pitanje da li se njegova ekipa preterano plaši rivala, pa zbog toga ne pruži partije koje se od nje očekuju, odgovorio je poređenjem sa – pozorištem.

– Nije stvar u tome da je ovo pozorište, pa da sami igrate predstavu. Ne, igrate onoliko koliko vam protivnik dozvoli. Da smo mogli bolje, mogli smo. Kakvi god da su rezultati da su bili, uvek bi moglo bolje. To su sve velike ekipe, a vi treba da im odgovorite na neke elemente njihove igre što objektivno u ovom trenutku ne možemo. Potrudićemo se da to ispravimo, očekujem od mojih igrača da budu bolji – kaže Zvezdin trener, ističući da se napadač Milan Pavkov nije oporavio od povrede, a da je s Dušanom Jovančićem situacija i dalje neizvesna.

Half Miloš Degenek zrači optimizmom uoči megdana sa sedmostrukim uzastopnim prvakom Nemačke.

– Izaći ćemo da pokažemo šta znamo i umemo. Voleo bih da obradujemo i nas i sve navijače. Da se u sredu probudimo sa osmehom i srećni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here