Zvezdin trener kaže da nema šta da zameri igračima uprkos još jednom ubedljivom porazu protiv Totenhema (4:0) u Ligi šampiona.

– Oni su nivo iznad nas. To su sve fantastični igrači. Odigrali smo još jednu utakmicu iz koje možemo mnogo da naučimo i da izvučemo pouke za budućnost. Iako smo izgubili ovo je bio meč u kojem smo imali najzrelije šanse. Nastavljamo dalje ka glavnom cilju, a to je da se izborimo da igramo i na proleće u Evropi. Igračima nemam šta da zamerim, a jedino što me brine to su povrede dva naša napadača Pavkova i Boaćija – rekao je Vladan Milojević za RTS neposredno posle susreta s evropskim viceprvakom u četvrtom kolu Lige šampiona.

1 COMMENT

  1. na zalost, jesu nivo iznad, jer nasi talentovani mladici ocito nemaju pedagosku bazu a to je kao i u svemu, red, rad i disciplina. Red podrazumeva bar minimalno vaspitanje i respekt pravila, nema svadje i rasprave sa sudijom, nema sutiranja lopte posle stopa, nema starta s ledja, … a rad kao da i ne postoji, sporo trce kao da nemaju trkacke treninge, lose sutiraju jer bi morao svako od njih bar 50 direktnih suteva da uputi na treningu, lose skacu, lose se postavljaju kao posledica nedovoljne fizicke pripreme da se igra najmanje 120 minuta ako zatreba, da se pojacava tempo kako utakmica odmice, … i na kraju disciplina da se izvrsava dogovoreno, da se ne solira, da se ne tezi samoisticanju! Ocito je to previse zahteva za mentalni sklop naseg mladog coveka koji dodje do nesrazmernih para bez ikakve zasluge, u sredini koja favorizuje reality gde lako splavovi postanu vazniji od terena, itd. itd. I na kraju trener koji istice ono sto svi vidimo a ne kaze kako da podignemo nivo, da li mozemo uopste do toga, sta je potrebno da igramo brzo, napadacki, disciplinovano, a ne da vracamo loptu golmanu sa polovine protivnika jer nemamo ideju ni rasporedjenog igraca da je prihvati i napadne, fudbal nije nauka nego igra, nadmudrivanje, ali zahteva pre svega fizicku a onda i mentalnu pripremu, a to nasi mladici ocito nemaju. Steta obzirom na talenat i popularnost. Porazi su do igre, desavaju se i Realu ali je bitnije kako se gubi, u sportskoj borbi, ili kukavicki, to publika najvise ceni i zato navija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here