MN Press

Fudbaleri Al Ahlija, koje sa klupe predvodi srpski strateg Vladan Milojević, ni treće kolo u nizu nisu uspeli da dođu do pobede pošto su u 13. rundi šampionata Saudijske Arabije remizirali sa vodećim Al Hilalom bez golova uz promašen jedanaesterac.

Već je bila podgrejana priča o tome da se Milojeviću drma kluba zbog dva vezana poraza u prvenstvu, pa je pobeda protiv Al Hilala bila imperativ.

Sa tri boda bi Al Ahli delio prvu poziciju upravo sa timom protiv kojeg je igrao, ali nije ih ni sreća poslužila.

Već u devetom minutu sudija pokazuje na belu tačku i dovodi Milojevićev tim do sjajne pozicije da se u nastavku susreta više pitaju na terenu, ali najistureniji igrač tima Al Soma promašuje jedanaesterac.

Taj penal je mogao totalno da promeni tok utakmice, ali Al Hilal je dobio krila nakon toga i totalno preuzeo loptu. Posed je rastao do 31-69 odsto u korist protivničke ekipe koja nije stvarala više šansi, ali je više kružila oko šesnaesterca protivnika.

To je još izraženije bilo u drugom delu igre kada je već bilo 25-75 odsto u korist Al Hilala. Ipak, ni svi udarci na gol nisu uspeli da promene rezultat tako da su strane morale da se pomire sa podelom bodova.

Videćemo u narednom periodu šta će doneti ovaj remi i još jedna utakmica bez pobede za Milojevića, ali čelnici neće još dugo imati strpljenja ukoliko brzo ne stigne pobeda i nada da će Al Ahli biti šampion ove godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here