youtube/Zadruga Official

Pevač narodne muzike i bivši rijaliti učesnik nije mogao, a da ne prokomentariše temu koja je danima tresla Srbiju

Miloš Bojanić je u poslednjem intervjuu izneo svoje mišljenje o sudskom sporu koji Mirjana Antonović godinama unazad vodi sa Miroslavom Ilićem zbog dokazivanja očinstva.

– Nikada neću shvatiti stav Miroslava Ilića. Pa ja kad bih saznao da imam vanbračnog sina u Americi, pa ja bih preplivao okean da odem da ga vidim. Nema sile koja bi me sprečila da me dete traži, a da ja neću da ga priznam – izjavio je pevač za Star.

– Pa ja bi se sa tim sinom slikao za sve novine da ga pokažem i da ga upišem na listu naslednika. Ej, da neko ne prizna svoje dete, pa to za mene nema veze sa životom. Pa i Marinko Rokvić je priznao vanbračnog sina – dodao je pevač.

– Miroslav Ilić je takav, eto to govori o njemu. Nije to auto ili neki predmet nego živ čovek. Pa ja sam živi svedok ljubavi Miroslava i Mire. Toliko puta smo sedeli zajedno, pili piće, pričali – dodao je Miloš.

– Žena je bila u vezi sa njim, pa to svi znamo bre. A Miroslav i dalje bega, ustvari on beži od samog sebe. Kažu mnogi da je uticaj porodice kriv, pa i ta njegova deca bi trebalo da budu ponosna što imaju još jednog brata – smatra Bojanić.

– A oni se ponašaju kao da im je Devin smrtna presuda. Stvarno ih ne razumem. Jedino ako ne žele da dele imovinu sa tim dečkom, jer sve se ipak na kraju vrti oko toga – zaključio je pevač.

 

3 COMMENTS

  1. Ma ko je ova jajara Milos Bojanic??? Idi dole odakle si pobegao pa brani rodnu kucu!!!
    Koji hit ti imas ??? Ko si ti???

  2. To da li Bojanić ima ili nema hit nije bitno za komentar o Ilićevom očinstvu!
    Ilić je loš čovek, slab karakter i to što ima hitove ga ne opravdava uopšte u ovom konktetnom slučaju.
    Iako mi je zemljak, pao je u mojim očima mnogo, ne želim više da čujem njegove pesme i ne mogu da se veselim uz muziku nekoga ko je svoju krv odbacio! Pa taj nikome ne može biti dobar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here