Tanjug
Miloš Biković

Jedan od naših najpoznatijih i najuposlenijih glumaca Miloš Biković odlučio je da svoj honorar od filma “Košare” ustupi porodicama poginulih vojnika.

Njegov humanitarni rad poznat je odavno, ali svaka nova vest naiđe na odobravanje i poštovanje njegovih sledbenika, pišu Novosti.

U filmu Balša Đoga poznati glumac igra jednog od “starijih momaka2, koji je već učestvovao u ratovima 1991. i 1995, a na Košare dolazi da bi pomogao mladim 18-godišnjim vojnicima, “jer zna kako je njemu bilo”.

– Velika je čast biti kamenčić u mozaiku duhovnog spomenika ljudima koji su dali život, mladost i zdravlje u borbi za naš dom. Oni su nosili oružje, a mi nosimo baklju da razvejemo tamu zaborava nad njihovim podvigom – izjavio je Biković, povodom svog glumačkog angažmana u “Košarama”.

Tokom dana, dok se prenosila vest o njegovom humanom gestu, Biković je, u jednom trenutku, rešio da se našali, poručivši na Tviteru:

“Volim kad NATO piše o meni”, napisao je iznad vesti o poklonjenom honoraru koju je na ovoj društvenoj mreži objavila stranica “Trending NATO njuz”.

2 KOMENTARA

  1. Vampirco filmovi se stvoraju na mesto dogadjaja filmove ce pravljaju oni kojisu pobedili rat objasni istine u filmu a ne rekla kazala objasni kako ste rat izgubili i da ne treba da drzite nekoga pod terorom i genocidom i okupiranjem dugogod raznim vampirstvom tad ce da imamefekat film ovako djabe trosis pare hijeno

    • I ovde napadate, šiptarski uzurpatori i siledžije. Vuci se u Albaniju, to ti je domet. Ostavi istinu i KiM onima kojima pripada, časnima. Ne tebi, mučitelju dece na KiM.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime