Obavljen je žreb za četvrtfinale Kupa Srbije u fudbalu u Fudbalskog saveza, pa je tako određeno da će branilac trofeja Partizan igrati protiv Radnika iz Surdulice na gostovanju, dok će Crvena zvezda odmeriti snage protiv Inđije, takođe na gostovanju.

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da će ekipa biti obazriva u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Radnika u Surdulici, ali da se ambicije znaju – peti uzastopni trofej.

– Već smo u četvrtfinalu i neće biti lako, mi imamo ambiciju da osvojimo Kup, nebitno je ko će biti protivnik, ni sada u četvrtfinalu, ni kasnije u polufinalu ili finalu. Svakog moramo da shvatimo ozbiljno, dolazimo iz situacije koja je specifična, niko od nas se nije našao u ovome, moramo biti obazrivi, igramo na strani, gosti smo i to je dodatno otežavajuća okolnost. Ne govorim ovo kao opravdanje, nego mora da postoji oprez maksimalni, ali li, sa verom u ono što radimo i da imamo kvalitet za ovu prepreku i sve koje su pred nama, do osvajanja trofeja – izjavio je MIlošević za klupski sajt.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here